Afbeelding

Vierde editie Zeelandse Zeptemberfeesten

Muziek 35 keer gelezen
ZEELAND – Het aftellen is begonnen. Want over anderhalve week barsten in Zeeland de Zeptemberfeesten los. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september: 3 dagen lang één groot feest. Het festival maakt dit jaar een muzikale reis door de tijd. Muziek uit ‘the Sixties’ en ‘the Nineties’ staan de eerste twee festivaldagen centraal. Op zondag wordt er ouderwets gezellig gebarbecued. De opbouw van de festivalterrein aan de Boekelsedijk gaat dit weekend van start. Sinds de start van de voorverkoop is er een flink aantal kaarten verkocht.

[image=190113]

De Zeptemberfeesten trappen op vrijdag af met ‘Go Back To The Sixties’. De generatie die opgroeide met muziek van The Beatles, Rolling Stones, Kinks, Van Morrison, Fleedwood Mac en Creedence Clearwater Revival kunnen die avond weer helemaal uit hun dak op de muziek uit ‘hun’ tijd. Met live op het podium coverband Don’t Look Back, dè Sixtiesband bij uitstek. Het absolute hoogtepunt van de avond is het live optreden van The Fabulous Wannabeatles. Deze tributeband brengt een vrijwel identieke imitatie van muzieklegende The Beatles.
Op de tweede festivaldag een sprong in de tijd met 90’s NOW! Terug naar de jaren 90. Het dak gaat er gegarandeerd af met (foute) klassiekers als Captain Jack, Smells Like Teen Spirit en I Like to Move it. Alle muziekstijlen uit de jaren 90 zoals, dance, pop, rock, hiphop, reggae, happy hardcore en R&B komen voorbij tijdens deze knotsgekke avond.
Op de valreep is er nog een act aan de line-up van de Zeptemberfeesten toegevoegd. Het Zeelandse duo Baas M en Lange G treden live op tijdens de Grote Zillandse BBQ op zondag. Baas M en Lange G hebben inmiddels een grote reputatie opgebouwd in de omgeving van Landerd. Onlangs traden ze met veel succes op tijdens het INKA-jeugdvakantiekamp in Zeeland.
Op zondag tijdens De Grote Zillandse BBQ is de entree gratis. De barbecue gaat om 14.00 uur van start. Volwassen betalen slechts € 4,- voor een compleet verzorgde barbecue. Kinderen mogen al voor € 2,50 gezellig meedoen. Speciaal voor de kinderen is er het megaA kinderspeelparadijs. Vergeet niet van tevoren kaarten te kopen bij C1000 Eijsermans Zeeland voor deelname. Wees er snel bij; er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bij goed weer vindt de barbecue buiten plaats. Maar wanneer de weergoden roet in het eten gooien, vindt de barbecue in de grote feesttent plaats.
De hekken van het festivalterrein aan de Boekelsedijk in Zeeland openen op vrijdag 16 en zaterdag 17 zeptember om 19.30 uur. In de voorverkoop zijn kaarten voor Go Back To The Sixties en 90’sNOW! € 8,50 per stuk. Aan de kassa zijn kaarten te koop voor € 12,50. Kijk voor meer info over de Zeptemberfeesten, alle voorverkoopadresssen en het on-line bestellen van je kaarten op www.zeptemberfeesten.nl. Daarnaast kun je ook via Facebook, Twitter en Hyves op hoogte blijven van al het laatste nieuws. Meld je aan en maak kans op gratis kaarten.

[image=190111][image=190112][image=190114]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant