Afbeelding

Udense topprestatie in Wheel of Energy

Gezondheid 152 keer gelezen
UDEN - “Supertrots zijn wij op onze meiden. Afgelopen zaterdag hebben Guusje en Martje Verwijst en Daniëlle Diks in het Wheel of Energie bij luchthaven Schiphol gelopen. Samen met nog 21 ander enthousiaste mensen hebben we ons ingezet voor de WKF (Wereld kanker fonds ) en daarnaast voor onderzoeken naar Hersentumoren”, vertelt Carla Verwijst uit Uden.

[image=188653]

Voor Daniëlle Diks was het heel bijzonder, aangezien ze een half jaar geleden niet meer kon lopen na verwijdering van een hersentumor, en dat de prognose was dat ze links verlamd zou blijven. Guusje en Martje Verwijst zijn hun vader, Maarten Verwijst, anderhalf jaar geleden verloren aan een hersentumor. De meiden vonden het geweldig om zelf hier aan mee te kunnen doen om hun eigen steentje bij te dragen.
Vorig jaar heeft Carla Verwijst met vrienden van Maarten Verwijst de Alpe d’Heuz beklommen op de step. Aanstaande zaterdag is deze happening weer op de Alpe d’Huez, voor de hersentumoren (Meer info op www.steppentegenkanker.nl)
Dit jaar heeft Carla zich weer ingezet om geld in te zamelen voor de onderzoeken naar hersentumoren, samen met Sandy Schifferling, de moeder van Daniëlle Diks.
“We willen alle lopers bedanken voor hun geweldige presatie en de opbrengst van 1.000 euro gaat naar de WKF (Wereld Kanker Fonds). Daarnaast kunnen nog steeds mensen ons sponsoren: www.hersentumoren.nl, bankrekeningnummer 756975115 (tnv Carla Verwijst, Hersentumoren). Tot nu hebben we al 700 euro gekregen van veel lieve mensen, voor meer onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte. Ook Rugbyclub Octopus waar Maarten lang lid van was heeft door een loterij een bedrag van 270 euro bij elkaar gebracht”, aldus Carla Verwijst. Ze vervolgt: “Het is heel belangrijk dat we ons zelf even realiseren als het jou zelf zou overkomen, dan is het leven Nooit meer hetzelfde. Alone we can do so little, together we can do so much.”

[image=188652][image=188654]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant