Afbeelding

Hobij stersponsor UDI'19

Sport 40 keer gelezen
UDEN - Het Veghelse Hobij International Work Force en het Udense UDI’19 hebben onlangs een drie sterren sponsorovereenkomst gesloten. Wim van Cuijk van voetbalvereniging UDI’19 bevestigt: “We zijn erg blij met deze overeenkomst. Hobij is al sinds 1996 sponsor en is nu bereid gebleken om haar betrokkenheid bij onze vereniging verder te concretiseren door haar sponsorbijdrage aanzienlijk te upgraden."

[image=188120]

"We zijn een grote en ambitieuze vereniging en zijn blij met partners als Hobij die een aanzienlijke bijdrage leveren waardoor wij in staat zijn om onze doelstellingen re realiseren."
Han van Horen, Algemeen Directeur Hobij: “De samenwerking tussen Hobij en UDI’19 gaat al ver terug. UDI’19 is een mooie en grote vereniging die ondanks haar grote ambities altijd midden in de samenleving blijft staan en haar maatschappelijke functie met verve invult. Dat spreekt ons aan. Ook wij zijn een ambitieus maar ook no nonsense bedrijf en die cultuur komt aardig overeen met die van UDI’19. Bovendien hebben veel van onze medewerkers een persoonlijke band met de club.”
Van Cuijk vult aan: ”Mede door samenwerkingen als die met Hobij kan een vereniging zoals UDI’19 zich verder ontwikkelen. We hopen dan ook dat de partnership met Hobij nog lang beklijft en we verder als één van de grootste en toonaangevende amateurverenigingen van Zuid Nederland kunnen blijven presteren!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant