Afbeelding

Nog voor de winter lekker hardlopen

Sport 99 keer gelezen
UDEN - Na de vakantie staan er weer veel mensen op de weegschaal of voor de spiegel met in ieder geval de gedachte: “het wordt nu toch eens hoog tijd om er eens iets aan te gaan doen”. De Keien Atletiek, biedt in het najaar de mogelijkheid om er daadwerkelijk iets aan te doen, aan gewichtsvermindering en conditieverbetering. In 2010 is de club uitgeroepen tot de ‘de beste Start to Run locatie van Nederland’. Op zaterdag 10 september is de Keien Atletiek weer een van 120 startplaatsen in Nederland om mensen in 6 weken op een loopspoor te zetten.

[image=187694]

In deze Start to Run clinic, die ook voor meer ervaren lopers geschikt is, komen alle facetten van de hardloopsport aan de orde. Iedere zaterdagochtend begint de dag met een onderwerp zoals, kleding, schoenen, voeding, drinken en over de veranderingen die er in je lichaam plaatsvinden onder invloed van meer bewegen. De theorie van de onderdelen kleding en schoenen worden behandeld door Intersport Superstore Uden, voeding en drinken door de sportdiëtiste Willy Theunissen. Naast het theorie gedeelte wordt veel aandacht besteedt aan de opbouw van conditie. In de praktijk blijkt bijna altijd dat alle deelnemers in staat zijn om de laatste zaterdag een afstand van 3 kilometer onafgebroken hard te lopen.
Voor meer informatie en inschrijven: www.starttorun.nl
De kosten voor deze 6-weekse clinic op zaterdagochtend bedragen 35 euro.
Een enthousiast begeleidingsteam staat te trappelen van ongeduld om weer een grote groep mensen op het juiste beweeg- en loopspoor te zetten en het bewijs te leveren dat hardlopen een enorme leuke sport is.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant