Afbeelding

Thijs Vonk wordt wethouder namens Jong Uden

Politiek 248 keer gelezen
UDEN - Zoals bekend is Jong Uden is in gesprek met VVD-Leefbaar Uden en PvdA om te komen tot de vorming van een coalitie. Fractievoorzitter Thijs Vonk is de wethouderskandidaat van Jong Uden.

[image=184801]

Voorzitter Ron Smits: "We waren er binnen jong Uden snel uit dat Thijs het moet gaan doen. Hij is de geschikte persoon en doet bovendien recht aan ons streven naar vernieuwing in de politiek.”
Jong Uden is aan het werk om samen met VVD-Leefbaar Uden en PvdA spoedig tot een stabiele en constructieve coalitie te komen.
Op Uden.nl stelt Thijs Vonk zichzelf voor:
"In Uden opgegroeid, voor mijn studie twee jaar in Nijmegen gewoond en nu dus weer terug in Uden. Zo zijn er meer studenten die deze gemeente verlaten en weer terugkomen. Maar in de concurrentiestrijd met andere steden verliest Uden ook jonge inwoners, die ervoor kiezen om na hun studietijd niet terug te keren naar Uden. En juist die concurrentiestrijd ga ik graag aan! Dat betekent dat we ervoor moeten zorgen dat Uden een aantrekkelijke gemeente is én blijft voor jonge mensen, voor jonge ondernemers en voor jonge gezinnen. Ontwikkelen en vernieuwen moet een continue proces zijn om de stedelijke allures van Uden niet te verliezen, om de regiofunctie van het centrum te behouden en om Uden aantrekkelijk te maken als vestingplaats voor HBO- of universiteitsinstellingen. Daarvoor ga ik aan de slag!"
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant