Afbeelding

Ziekenhuis Bernhoven bereikt hoogste punt

Gezondheid 65 keer gelezen
UDEN - De eerste paal van het nieuwe ziekenhuis Bernhoven in Uden werd eind september 2010 geslagen. Negen maanden later markeert het hoogste punt een nieuwe mijlpaal in de voortgang van de bouw. Op 1 juli wordt dat op traditionele wijze gevierd met pannenbier en bitterballen.

[image=181626]

Het is snel gegaan met de nieuwbouw van ziekenhuis Bernhoven aan de Nistelrodeseweg in Uden. In een hoog tempo rezen de verschillende gebouwen van het ziekenhuiscomplex uit de grond. Geheel volgens schema werd in juni het hoogste punt bereikt. Op vrijdag 1 juli wordt dat gevierd met pannenbier en bitterballen.
Voorzitter van de Raad van Bestuur Johan van der Heide vindt het een bijzonder moment. "Het hoogste punt markeert voor mij een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling die onze organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. En laat tegelijk zien dat wij nog niet klaar zijn. Op weg naar het nieuwe ziekenhuis laten we patiënten, zorgaanbieders, overheden, inspectie, verzekeraars zien dat Bernhoven zich vernieuwt naar de eisen van de tijd. Dat is de waarde van onze zorg voor de patiënt voorop: het meest mensgerichte ziekenhuis." Het pannenbierfeest wordt traditioneel gevierd met de bouwmedewerkers en speciale genodigden. Op zaterdag 2 juli zijn alle medewerkers met familie van ziekenhuis Bernhoven welkom om de nieuwbouw van buiten én van binnen te bewonderen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant