Afbeelding

LTC-meisjes kampioen van Zuid-Nederland

Sport 116 keer gelezen
UDEN - Districtskampioen 1e klasse waren ze al, de meisjes tot en met 12 jaar van LTC Uden: Fleur van Dodewaard, Sasha Does, Sam ter Maaten en Fleur Donkers onder leiding van hun trainer Mark Voorn van Wit’s Tennis. Daarom mochten zij op 25 juni naar de Masterkampioenschappen bij tennisvereniging Thadia in Sint Michielsgestel waar gestreden werd om het kampioenschap van Zuid Nederland. En ook die titel werd in de wacht gesleept.

[image=182014]

De halve finale vond plaats tussen LTC Uden en TV Thadia uit Sint Michielsgestel. Die werd door de meisjes van LTC Uden knap gewonnen met 4-2, dit betekende een plaats in de finale op zondag, tegen TC Strijdo. Er werd gestart met vier spannende single partijen. Er werden twee partijen gewonnen en de stand was 2-2. Daarna volgden de twee beslissende dubbelpartijen.
Het werden twee geweldige wedstrijden waarin op hoog niveau werd getennist. Beide wedstrijden werden knap gewonnen door LTC Uden.
De prijsuitreiking werd gedaan door een bondsgedelegeerde van de KNLTB. Er werd een mooie beker uitgereikt en alle meiden kregen een gouden medaille. Daarna werden de meisjes nog eens extra in het zonnetje gezet door voorzitter Jacques Bonnier van LTC Uden waar die dag de finales werden gespeeld van de BSU open. Vanaf nu mogen de meiden zich kampioen noemen van Oost Brabant, West Brabant, Centraal Brabant en Limburg. Een geweldige topprestatie.



Foto van links naar rechts Zoë Steenbergen, Fleur van Dodewaard, Sam ter Maaten, Sasha Does en Fleur Donkers. Op de achtergrond voorzitter Jacques Bonnier van LTC Uden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant