Afbeelding

Beach Soccer weer op de Hazelberg

Sport 77 keer gelezen
VEGHEL – Het Veghels Kampioenschap Beach Soccer wordt zaterdag en zondag voor de zesde keer gehouden op de Hazelberg in Veghel, die wordt omgetoverd tot een heuse Beach Soccer Arena. Met meer dan twintig teams is het deelnemersveld weer goed bezet.

[image=181708]

“Drie tot vier teams kunnen zich nog inschrijven”, zegt medeorganisator Stefan van Boxmeer. De vorige edities van het kampioenschap waren succesvol. “Dat is ook te danken aan de accommodatie, die is top.” De meeste deelnemers komen uit de regio Veghel. “Maar er heeft zich bijvoorbeeld ook een team uit Groesbeek ingeschreven. Het eerste team van Blauw-Geel is ook met een ploeg vertegenwoordigd, ook dat is natuurlijk leuk.” Sponsors als Corona en Red Bull tekenen de verder toenemende professionaliteit. Het Veghels Kampioenschap Beach Soccer trekt jaarlijks honderden mensen, dat zal volgens Van Boxmeer dit jaar niet anders zijn.
Inschrijven voor het toernooi kan via de website www.beachsoccerveghel.nl, daar is ook een impressie van voorgaande edities te vinden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant