Afbeelding

Zeester-Meerval bakt ze bruin

Sport 21 keer gelezen
UDEN - Zwemvereniging Zeester-Meerval heeft ook op oudejaarsdag weer de nodige magen gevuld met oliebollen. Een aantal vrijwilligers was weer vroeg op om de jaarlijkse traditie te vervullen: het bakken van overheerlijke oliebollen.

[image=124146]

Om 07.00 uur was men bezig om de nodige voorbereidingen te treffen en om 08.45 uur gingen de eerste bollen het vet in. Er moesten deze dag ongeveer 2600 bollen gebakken worden die dan ook voor een luttel bedrag gratis thuis werden afgeleverd. Ook konden ze opgehaald worden in het Zeester-Meerval bad. Al met al een gezellige boel.

[image=124145][image=124144]

BWK
Januari is een drukke maand en het eerste weekend is het al meteen raak. Op 9 en 10 januari beginnen in Eindhoven de Brabantse Winter Kampioenschappen korte baan (BWK). De Zeester-Meerval neemt hier aan deel met ongeveer 30 zwemmers. Op 17 januari is de Hoofdcompetitie, van 22 tot en met 24 januari de NK masters Korte Baan. Tevens is op 24 januari de Speedo deel 3 in Uden en van 29 tot en met 31 januari staat de NJK (Nederlandse jeugd kampioenschap korte baan) in Heerenveen op het programma. Hier doen maar 5 zwemmers aan mee die hiervoor de limieten hebben gehaald. Een druk programma, de zwemmers staan op scherp, er is hier voor hard getraind en nu maar hopen dat iedereen op het juiste moment kan pieken.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant