Afbeelding

Fred Teeven komt naar Uden

Politiek 11 keer gelezen
UDEN – VVD-Kamerlid Fred Teeven bezoekt op vrijdag 15 januari Uden. De voormalig officier van Justitie komt op verzoek van VVD/Leefbaar Uden, met het oog op het onderwerp 'veiligheid'. De liberalen hebben dat onderwerp als een speerpunt in hun verkiezingsprogramma. Teeven is specialist op dit gebied.

[image=124198]

Teeven was in het verleden ook Kamerlid voor Leefbaar Nederland. De VVD en Leefbaar Uden gaan nu als één lijst de verkiezingen in. “Dat maakt het bezoek van Teeven extra leuk”, vindt lijsttrekker René Peerenboom. “Maar vooral gaat het over het thema veiligheid. Daar is hij kenner in. We zien in de gemeente Uden steeds meer vragen over veiligheid. Uden is relatief veilig, mede dankzij het op initiatief van VVD/Leefbaar Uden ingevoerde cameratoezicht in het centrum. Vooral ouderen voelen zich nog met regelmaat onveilig op straat. En dan is het ronduit vreemd dat de minister het aantal agenten op straat gaat verminderen. Dat is een verkeerde bezuiniging. Teeven strijdt daar ook tegen. We willen hem die avond daarmee van harte ondersteunen.“
Teeven zal spreken tijdens een politieke avond van VVD/Leefbaar Uden. Die wordt gehouden in Razzoo aan de Kapelstraat in Uden en begint om 19.30 uur. Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Na het inhoudelijke programma (20.30 uur) is er gelegenheid om informeel gedachten te wisselen met de kandidaten van VVD/Leefbaar Uden over de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant