Afbeelding

WV Uden houdt jeugdveldrit

Sport 21 keer gelezen
UDEN - Wielervereniging Uden houdt zondag 10 januari een jeugdveldrit. Zevenendertig verenigingen verschijnen met in totaal 185 deelnemers uit het hele land aan de start.

[image=124228]

Het parcours is bijna een replica van het Nederlands Kampioenschap wat op 20 januari wordt verreden in Lieshout. De jeugd van Wielervereniging Uden laat zich goed zien in het veld en menig prijsje is al binnen gehaald.
Hoe het op het eigen parcours gaat weten we al na de eerste categorie. Dan staan er al deelnemers van de organiserende vereniging aan de start. Zij worden weggeschoten om 11.00 uur. Het parcours is aan de Bosweg in Zeeland. De ingang is te vinden tegenover het pannenkoekenhuis. Het wordt een snel parcours met enkel technische elementen. Om 13.00 uur komen categorie vijf tot zeven aan de start. Zij rijden op een verlengd parcours waar de concentratie en stuurkunst grote parten zullen spelen. U bent van harte welkom. De entree is gratis. Ook de jeugd kan een kijkje komen nemen in de wieg van het wielrennen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant