Afbeelding

NK voetbal voor poppodia in Uden

Sport 39 keer gelezen
UDEN – Na een glorieuze overwinning van het Pul-team mogen de heren van De Pul op zondag 6 juni hun titel verdedigen. Samen met UDI’19/Beter Bed organiseert De Pul dit NK voor poppodia. Overdag op het UDI’19 terrein, ‘s avonds in de Pul.

[image=125213]

Ieder jaar wordt er binnen het clubcircuit een voetbaltoernooi georganiseerd waar het personeel van Nederlands meest toonaangevende popzalen (013, Paradiso, Tivoli, Patronaat) tegen elkaar strijden op sportief vlak, anders dan het normale terrein van live-muziek dat hen bindt. Tot ieders verbazing nam het team van de Pul, dat zich in 2009 voor het eerst aan de strijd waagde, de titel mee naar Uden. Naast eeuwige roem leverde dit de Pul het recht op om de editie van 2010 te organiseren. Voor de Pul een kans om het hele popcircuit te laten kennis maken met 'de poptempel van Brabant'.
Vanaf 10.00 uur worden alle teams (en supporters) worden ontvangen op het UDI’19 terrein. Tussen de wedstrijden door is er voldoende vermaak voor supporters en geïnteresseerden. Zo komt er een Pul-plaza met DJ’s. Aansluitend aan het toernooi wordt de deelnemende teams een diner aangeboden. Vanaf 20.00 uur is er in de Pul een besloten feest rondom de prijsuitreiking. De Pul verwacht zo’n 700 deelnemers en 1.000 supporters. Het evenement op het UDI-terrein is gratis toegankelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant