Afbeelding

Leeuwerik heeft ‘OOG voor Haïti!’

Onderwijs 4 keer gelezen
UDEN - Om geld in te zamelen voor de slachtoffers in Haïti is donderdag op OBS De Leeuwerik een dienstenveiling gehouden. Een initiatief van leerkrachten, kinderen en ouders, dat ook nog eens prima aansloot bij het 10-jarig bestaan van OOG, de stichting waar De Leeuwerik onderdeel van is. Deze week wordt dit gevierd middels de projectweek ‘OOG voor de Wereld.’

[image=126129]

Onder streng toezicht van veilingmeester Peter werden bij de dienstenveiling o.a. een lunch in het kantoor van de directeur, een voetbaltraining, een appeltaart, een pannenkoekdiner, een middagje film kijken en een oppasavondje geveild en waren ook de zelfgemaakte erwtensoep, de koffie met koek of cake en Jens’ spellenveiling echte publiekstrekkers. Ook werden ’s morgens de auto’s en fietsen van leerkrachten gewassen.
Veel kinderen hebben met ontzettend veel enthousiasme meegewerkt aan deze actie. Ze zijn op pad geweest om tekeningen, schilderijen, koekjes of bloemen te verkopen of hebben geld bij elkaar weten te krijgen door honden uit te laten, te stofzuigen of met andere klusjes.
De opbrengst voor Haïti mag er zijn. In totaal is er € 1000,- opgehaald en dit zal gestort worden op giro 555.

[image=126130]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant