Afbeelding

Denise van Elen Udens Voorleeskampioen

Onderwijs 54 keer gelezen
UDEN – Denise van Elen van basisschool De Palster is Udens Voorleeskampioen 2010. Ze las voor uit het boek ‘100 procent Bo’ van Niki Smit.

[image=127358]

Denise was pas als laatste aan de beurt. Voor haar lazen Demi Gobes, Anne Wijers, Floortje Arnts en Sanne Jansen al een stukje voor. De deelnemende scholen waren De Palster, De Springplank, de St. Paulus, Jan Bluyssen en De Vlonder. Zij hadden allemaal een spandoek gemaakt en een yell bedacht. De Palster won de spandoekenwedstrijd, terwijl De Springplank de beste yell had bedacht.

[image=127359]

Nadat de jury, onder leiding van schrijver Kenneth Temple, zich een half uur had teruggetrokken, maakte Temple bekend dat Denise de winnares was geworden. “Je was enthousiast, de klemtoonverschillen waren goed en je keek goed het publiek in”, waren de lovende woorden van de schrijver. Hij prees ook de andere finalisten. “Het verschil was niet groot, jullie hebben het allemaal goed gedaan.” Alle finalisten kregen een oorkonde, een boekenbon en een boek van Temple. Denise mag zich opmaken voor het Brabants kampioenschap.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant