Afbeelding

Korfrakkers en Be Quick in beslissende fase

Sport 22 keer gelezen
UDEN – Als buitensporters weer langzaam ontwaken na een lange winterslaap, komen de zaalsporters (sportief) juist tot hun climax. Voor de meesten is het begin april een heel eind gepiept. Maar voor het zover is passeren er nog leuke wedstrijden de revue.

[image=131271]
Foto Peter Kuijpers

Kanshebber

Korfrakkers staat voor een belangrijke zondag. Op de laatste dag van de competitie speelt Anke van Helvoort uit met haar team naar Be Quick. Een meer dan belangrijke pot. Het gaat om de plaatsingen. Korfrakkers, Be Quick en Spes zijn al geplaatst. Alleen de vierde plek is nog vacant. Rosolo is hier de grootste kanshebber. In Tilburg speelt de nummer-1 een wedstrijd tegen de nummer-4 . Dat houdt in dat de nummer-2 speelt tegen de nummer-3. Hoe die plaatsen worden ingevuld, zal zondag pas blijken na 16.00 uur. Het kan zo zijn dat drie teams op 22 punten eindigen. De computers bij de bond zullen dan zeker op tilt slaan. Het doelsaldo telt naar verluidt niet, maar het onderlinge resultaat.

Aan de bak

Anke van Helvoort houdt zich niet bezig met die kansberekeningen. “We gaan naar Be Quick voor de winst, niet meer en niet minder. Na afloop horen we wel tegen wie we spelen in Tilburg.” Alf van der Enden zal dezelfde gedachten huldigen en we spreken op voorhand namens hem. Dat neemt niet weg (ze zullen het met opgeheven neus ontkennen) treffen beiden Rosolo of Swift liever in Tilburg als tegenstander dan Spes. Korfrakkers kan nagenoeg compleet aan de bak in De Geer. Op Marieke van Deurzen na (blessure) is het team compleet.

Programma:
Zigo – Rosolo
DDW – SVSH
Swift – Spes
Be Quick – Korfrakkers

[image=131269]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant