Afbeelding

Wouter Rosegaar verlaat Team AutoTrack

Sport 8 keer gelezen
ZEELAND - Tijdens de traditionele After Dakar Party van Team AutoTrack.nl werd dit weekend de beste klassering van het team uit haar historie met de overige teamleden familie, vrienden en fans gevierd.

[image=131451]

Op deze avond, die een begrip is geworden onder Dakarfans, werd nog eens uitgebreid teruggekeken op de volgens Tonnie van Deijne mooiste Dakar in de zesmaal dat hij meedeed. De aanwezige teamleden en sponsoren werden uitgebreid bedankt voor hun bijdrage en inzet. Het streven van het team is om ook in 2011 aan de start van de meest aansprekende rally te wereld te staan en dan bij voorkeur weer in nauwe samenwerking met Erik van Loon die al heeft aangegeven dat hem de samenwerking met Team AutoTrack.nl zeer goed is bevallen.

Navigator
Ook werd bekendgemaakt dat Tonnie van Deijne op korte termijn op zoek gaat naar een andere navigator. Wouter Rosegaar heeft te kennen gegeven in de toekomst onvoldoende tijd te kunnen vrijmaken voor het team. Want naast het navigeren nam Wouter als regelneef van het team een spilfunctie in. Al vorig jaar gaf Wouter aan dat zijn agenda wel erg vol werd. Toen Tonnie echter met de Mitsubishi MPR 13 op de proppen kwam moest hij hier nog aan proeven. Wouter Rosegaar heeft jarenlang op topniveau genavigeerd en wordt ook in het buitenland beschouwd als een bijzondere navigator. Een prachtige erkenning kwam in januari tijdens de Dakar. Wouter kreeg hier door Dakar-organisator ASO de Henri Magne trofee uitgereikt voor zijn bijzondere prestaties als navigator.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant