Afbeelding

‘Popstar’ Wesley naar Hollandse Feestavond

Muziek 12 keer gelezen
UDEN – Frans Bauer staat mét band vrijdag 23 april in het Tenniscentrum in Uden tijdens het driedaagse feest van de Hollandse Feestavond. Ook Charlène en Thomas Berge treden op én, zo is nu bekend geworden, ook de winnaar van Popstars, Wesley Klein zal te zien zijn.

[image=131589]

Frans Bauer is ‘Live in Concert’ te bewonderen met zijn First Show Band. Frans Bauer is een fenomeen met niet alleen gouden en platina platen en uitverkochte concerten, maar ook met veel vak- en publieksprijzen. Hij is zelfs als als wassenbeeld te bewonderen in het Amsterdamse museum van Madame Tussaud. Maar in Uden komt Frans helemaal live!
Ook Thomas Berge zingt ‘Live’ met de First Show Band. Thomas Berge een veelzijdig en jong talent dat via musicals als ’Oliver’ doorbrak en inmiddels met succes de stap naar de grote concertpodia heeft gemaakt.
Charlène heeft een nieuw album met ‘Hé, hallo!’ met de single ‘Twiedeliedie’. Naast de vrolijke meezinger wordt het album gekenmerkt door diversiteit, zo ontroert het lied “Al neem je rozen voor mij mee” menig fan. Charlène is op dit moment op de Nederlandse televisie en radio veel te zien en te horen.
Wesley Klein is de winnaar van Popststars, de talentenjacht van SBS6 waarvan de finale door 2,5 miljoen mensen bekeken is. Wesley is 21 jaar, woont in Leiden en is betontimmerman. Naast voetballen brengt hij veel tijd door met zijn vrienden en is hij altijd in voor een geintje.

Gratis kaarten
Kaarten voor de vrijdag kosten 27,50 euro in de voorverkoop, maar Kliknieuwsmag 15 keer twee kaarten weggeven. Weet u het antwoord op de vraag ‘De hoeveelste keer wordt de Hollandse feestavond gehouden?’ Mail uw antwoord naar

[image=131590]

Lees alle informatie over de Hollandse Feestavond op www.hollandsefeestavond.com en bekijk ook het programma voor de zaterdag en de zondag met onder meer Xander de Buisonjé, Jochem van Gelder en veel meer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant