Afbeelding

Supporters steunen hun PSV massaal

Sport 25 keer gelezen
EINDHOVEN – Zo’n 1500 supporters waren vanmiddag aanwezig bij de laatste training van PSV voor de uitwedstrijd tegen Ajax morgenmiddag. Met yell’s, gezang en vuurwerk wilden de fans het elftal een hart onder de riem steken voor het belangrijke duel van morgenmiddag.

[image=132191]

PSV speelt morgenmiddag om half vijf in de Amsterdam Arena tegen Ajax. PSV moet winnen om uitzicht te houden op het landskampioenschap. FC Twente staat aan kop, PSV staat tweede en Ajax op slechts vier punten derde.

Massale toestroom
De afgelopen week was op diverse internetforums onder supporters een oproep gedaan om zaterdagmiddag massaal naar de training op sportpark De Herdgang te komen. Aan die oproep gaven ruim 1500 fans gehoor, die met veel Bengaals vuur, ander vuurwerk en gezangen voor een goede sfeer zorgden. De spelers genoten zichtbaar van de aandacht, maar werkten niettemin geconcentreerd hun training af. Door de massale toestroom van PSV-fans was het qua parkeren een chaos op en rond sportpark de Herdgang. Zelfs op de Oirschotsedijk werden auto’s langs de kant van de weg geparkeerd om maar een glimp van de spelers te kunnen opvangen.
Na afloop van de training vertrok de selectie al richting Amsterdam om zich vanavond, vannacht en morgenvroeg verder op de topper tegen Ajax te kunnen voorbereiden.

[image=132190]

[image=132189]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant