Afbeelding

Win kaarten voor BZB unplugged in Razzoo

Muziek 14 keer gelezen
UDEN – BZB sluit zaterdag 20 maart de Unplugged Tour 2010 af in Razzoo in Uden. BZB heeft voor zijn unplugged tour een flink aantal nummers van de nieuwe cd 'Bart' bewerkt en geschikt gemaakt voor het akoestische feest.

[image=132447]

BZB is vooral bekend vanwege hun imposante tournees langs zo wat alle vaderlandse podia en festivals: Lowlands, Pinkpop en Parkpop, BZB kwam, zag en overwon! Dat de band daarnaast unplugged actief is, is voor velen nog steeds een verrassing. In Razzoo geeft BZB het 22e optreden van een zeer intensieve reeks kris kras door het land. Door de combinatie van de zeer uiteenlopende muziekstijlen gebracht met een aanstekelijk enthousiasme, is het bijwonen van een Unplugged Show een aanbeveling voor iedere muziek- , feest- dan wel sfeerliefhebber.

Kaarten
De deuren van Razzoo gaan zaterdag open om 21.00 uur en de showtime is 22.00 uur. Kaarten in de voorverkoop bij Razzoo en de Music Store kosten 12 euro, maar Kliknieuws mag 6 keer twee kaarten weggegeven aan degene die het antwoord weet op de vraag: ‘Wie is Bart?’ Mail het antwoord naar .


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant