Afbeelding

Xander de Buisonjé op Hollandse Feestavond

Muziek 12 keer gelezen
UDEN – Xander de Buisonjé is zaterdag 24 april ‘live in concert’ te zien in het Tenniscentrum in Uden tijdens het driedaagse feest van de Hollandse Feestavond. Ook Jannes, René Schuurmans en Bouke, de winnaar van de RTL4-show ‘Waar is Elvis’ treden die avond op.

[image=132612]

Xander de Buisonjé kreeg bekendheid met de Maastrichtse band Volumia! Het nummer ‘Hou me vast' betekent de doorbraak van de groep die na vier succesvolle jaren stopte. Inmiddels heeft Xander twee solo-cd's op zijn naam staan, twee solo theatertournees gespeeld, is hij twee jaar het gezicht geweest van de Postbank, heeft opgetreden voor de koningin en haar familie, samen met Patrick Bruel een exclusief concert gegeven in Carré, vele radio- en televisieoptredens verzorgd en op alle fronten laten zien en horen dat hij tot de top van de Nederlandse entertainers gerekend mag worden!
Jannes nam in 2000 zijn eerste single ‘Ben Jij Bij Me’ op en een jaar later volgde zijn debuutalbum Bella Bianca gevolgd door het uiterst succesvolle Van Casablanca naar Napoli, van welke ruim 25.000 exemplaren over de toonbank gaan. In 2003 kwam ‘Met Jou Kan Ik Het Leven Aan’ uit, niet lang daarna gevolgd door de DVD Alles Of Niets.
René Schuurmans creëerde zijn eigen geluid met ‘Hela Ho’, ‘Als Ik Haar Zie’, ‘Diep In Mijn Hart’, ‘Zomaar Verliefd’ en ‘Samen met jou’. Bouke zingt goudeerlijke pop, ingetogen ballads en het Nederlandse lied. Stef Ekkel brak landelijk door met ‘De Smokkelaar’ dat hij samen met Johnny Hoes opnam. Django Wagner groeide op in een échte muzikale zigeuner familie en heeft een warme, volle stem. Ook te zien op de zaterdag van de Hollandse feestavond zijn Lucas & Gea, Marco VandérA, Roy Dekkers, Martin Sifoy en Nick.

Gratis kaarten
Kaarten voor de zaterdag kosten 22,50 euro in de voorverkoop, maar Kliknieuws mag 15 keer twee kaarten weggeven. Weet u het antwoord op de vraag ‘Welke artiesten treden voor de 3e keer op tijdens de Hollandse feestavond op zaterdag?’ Mail uw antwoord naar .

Lees alle informatie over de Hollandse Feestavond op www.hollandsefeestavond.com en bekijk ook het programma voor de vrijdag en de zondag met onder meer Frans Bauer, Lisa, Amy en Shelly en veel meer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant