Afbeelding

Bleach wint en gaat naar Open Errup

Muziek 47 keer gelezen
ERP – In een drukbezocht jongerencentrum JJC in Erp werd zondag de finale van de Break Out/Open Errup bandwedstrijd gehouden. Winnaars werden Black Bone en het Veghelse Bleach, die nu de eer hebben te mogen optreden op Open Errup.

[image=117833]

In drie voorrondes hebben twaalf bands gestreden om een finaleplaats. Uiteindelijk bleven er vijf groepen, waarvan sommigen nog piepjong, over en die stonden zondag in Erp. Met de funk/hiphoppers van Groovebloedig en Bleach deden er twee bands uit Veghel en omgeving mee. Na een nek-aan-nekrace kwam het drietal van Bleach als winnaar van de publieksstemming uit de bus. Bleach, twee heren en een dame, speelt alternatieve rock, met een duidelijke neiging naar de grunge. De juryprijs ging naar het Gemertse Black-Bone, drie jonge honden uit Gerwen, die een strakke set speelden van stoner rock ’n roll. Beide winnaars gaan spelen op OpenErrup, het succesvolle 2-daagse Erpse Koninginnedag festival.
Het nieuwe seizoen van de BreakOut/OpenErrup bandwedstrijd begint in oktober. Beginnende bands kunnen zich weer aanmelden via .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant