Afbeelding

Flik-Flak en V&K in de prijzen

Sport 32 keer gelezen
UDEN - Twee combiteams van Flik-Flak en V&K Uden hebben afgelopen weekend zilveren medailles gewonnen tijdens het tweede plaatsingsweekend voor de Nederlandse kampioenschappen.

[image=133673]

Veerle Martens Janneke Westerlaken en Milou Waals behaalden in de categorie 11 tot 16 jaar damesgroepen een zilveren medaille. Voor Sanne Paauwe, Denise Brouwer en Lisa Wijdeven was er een 5e plaats. Esther de Wolff, Sofieke School en Yara Zwaans behaalden een 13e plaats. Bij de dames paren behaalde Charlotte Laane en Hannah Zwaans een 13e plaats. Twee teams wisten vorige wedstrijd al de lage norm te behalen voor het WK en mogen 5 april een extra kwalificatiemoment pakken. Dit zijn de Udense turnsters Sanne, Lisa, Denise, Yara en Sofieke.

[image=133674]

Bij de Junioren behaalden Nina Zwaans, Sanne Donker en Melanie Boom een 4e plaats. Bij de senioren waren het de Udense dames Marlies Kanters en Nicole Rooijendijk met teamgenootje Lieke Luites die een zilveren medaille in de wacht wisten te slepen. Goede vooruitzichten voor het NK, met mooie teams, waar Flik-Flak en V&K trots op mogen zijn.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant