Afbeelding

Pater Moeskroen terug in De Pul

Muziek 22 keer gelezen
UDEN – Pater Moeskroen staat komende zondag in De Pul. Het Udens Weekblad sprak met muzikant en mede-oprichter van Pater Moeskroen, Ad Grooten, over De Pul en de aankomende fandag.

[image=134042]

“Nostalgie hè. Jeugdsentiment!” Zo bestempelt Ad de terugkeer naar de plek waar hij in 1978 op 16-jarige leeftijd zijn eerste optreden hield. Samen met zijn broertje Coen (rapper Are-MC) gaat komende zondag het dak eraf. “Nederlandstallige folkmuziek met een serieuze ondertoon.” Zo bestempelt Ad de muziek van Pater Moeskroen. Naast bekende nummers en ‘fan favorites’ als ‘Roodkapje’ en ‘Dansen’, gaat de band ook nieuwe nummers proberen. De deuren van De Pul gaan open om 19.00 uur. Kaarten voor het evenement kosten €10,00,- euro in de voorverkoop en €12,50,- aan de deur.

Naast het concert wordt zondag ook de jaarlijkse groet- en ontmoetdag gehouden. De bijeenkomst vindt plaats in De Pul en duurt van 13.00 tot 18.30 uur. Kaarten voor de fanclubdag zijn verkrijgbaar via www.hetreizendstamcafe.nl en zijn inclusief toegang tot het concert.

Het volledige interview met Ad Grooten is te lezen in het Udens Weekblad van vandaag.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant