Afbeelding

'WK UDEN' gaat definitief niet door

Centrum 40 keer gelezen
UDEN - Na maanden van voorbereiding en heel veel lobbywerk, heeft de organisatie van 'WKUDEN 2010', definitief moeten besluiten dat dit grote evenement op de Markt in Uden in juni en juli niet kan doorgaan.

[image=63145]

Het lukt deze keer namelijk niet om de benodigde financiële middelen bij elkaar te krijgen om voor het Udense publiek de live uitzendingen van het Nederlandse Elftal, tijdens het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika, op de Markt in Uden op een enorme grote ledwall uit te zenden.
De organisatie had al in een zeer vroeg stadium de hand weten te leggen op een unieke 50 vierkante meter grote breedbeeld HD ledwall van ruim 9 x 5,5 meter. De deadline voor het definitief contractueel vastleggen van de ledwall en de bijbehorende uitzendrechten is echter verstreken. Het financiële tekort was op de deadline, voor de betrokken Udense ondernemers, onverantwoord groot met een te groot financieel risico. Op het laatste moment heeft de organisatie echt nog van alles geprobeerd om met een overbrugging en garantstelling het evenement voor Uden te behouden, mede vanwege de enorme inspanning en de vele uren die de voorbereidingen al hebben gekost.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant