Afbeelding

Nieuwe voetbalhelden gezocht

Centrum 3 keer gelezen
UDEN - Voetbalhelden opgelet! Op zaterdagmiddag 24 april is er een KNVB Calvé Straatvoetbaltoernooi bij Albert Heijn aan de Markt 19 in Uden. Vanaf nu kunnen alle jonge voetballiefhebbers van 9 tot 12 jaar zich inschrijven voor dit sportieve toernooi op www.calvestraatvoetbal.nl.

[image=135249]

Afgelopen jaar hebben duizenden meiden en jongens heel veel plezier beleefd aan de potjes vier tegen vier. En ook dit jaar kan iedereen weer meedoen om uiteindelijk een plek in de finale op de Dam te veroveren. De winnende teams zullen meedoen aan regiofinales. Wie ook daar als winnaars uit de bus komen, stromen door naar de districtsfinales. De allerbeste straatvoetballers van Nederland staan op zaterdag 3 juli in de finale op de Dam in Amsterdam.
De straatvoetbaltoernooien zijn voor iedereen die is geboren in 1997/1998 (D-pupillen) en 1999/2000 (E-pupillen). Een team bestaat uit 5 spelers (4 in het veld en één wissel) én een begeleider van 18 jaar of ouder. Meisjesteams, jongensteams en gemixte teams kunnen meedoen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant