Afbeelding

Be Quick - Korfrakkers zonder Van der Enden

Sport 17 keer gelezen
NULAND – Korfbalsters weten nooit van ophouden. Is de zaalcompetitie amper passé, meteen kunnen de kicks weer aan voor hervatting van de veldcompetitie. Nog vier partijen resten de vrouwen voor de halve finales van start gaan. De spanning stijgt, nog een paar wedstrijden.

[image=135822]
Foto's www.peterkuijpers.nl

Op de valreep
Zondag de nummer twee tegen de nummer drie. Be Quick ontvangt het Erpse Korfrakkers. Het Nulandse team behaalde zondag op de valreep een puntje weg bij Rosolo. Het team uit Reusel leek in de slotfase met de winst te gaan strijken. Gelukkig speelt bij Be Quick Manon Rovers die in het eindsignaal een puntje veilig stelde. Korfrakkers werd op het eigen sportpark verrast door SPES. Met een ongetwijfeld breed grijnzende coach John Vervoort werden de Milsbeeksen met 7-11 winnaar.

[image=135821]

Ik voel me goed
Zondag op het eigen sportpark ’t Duintje Be Quick contra het Erpse Korfrakkers. Een mooi vooruitzicht waar we heel wat historie aan vast kunnen knopen. Coach Alf van der Enden zal er zondag niet bijzijn. Eigenlijk een hele goede reden voor de Helmondse korfbalfanaat. Zoals bekend wachtte de Be Quick-coach al jaren op een levertransplantatie. Daarvoor komt je op een lange wachtlijst met vaak prioriteiten die je voorgaan. Afgelopen week was het eindelijk zo ver en kwam er woensdag (red.PK) een verrassend sms’je: “Ik ben voorzien van een nieuwe lever en voel me goed”. Hoe belangrijk is korfbal dan nog.

Programma voor zondag:
SPES - Rosolo
Swift - Avanti
Be Quick - De Korfrakkers
JES - DSV

[image=135823]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant