Afbeelding

Met korting naar Willeke Alberti

Kunst en cultuur 52 keer gelezen
UDEN - Zangeres, actrice en publiekslieveling Willeke Alberti is zaterdag 1 mei om 20.15 uur te zien in Theater Markant met een nieuw theaterprogramma.

Op haar 65e laat Willeke Alberti zien dat ze nog midden in het leven staat en nog lang niet toe is aan de geraniums. In de intieme omgeving van haar gezellige club ‘Chez Alberti’ neemt ze samen met haar eigen orkest het publiek mee op een muzikale reis door haar lange en omvangrijke carrière. Natuurlijk zingt ze haar grote successen (‘Telkens Weer’, ‘Glimlach van een kind’), maar ook gloednieuw repertoire van haar laatste album. Een unieke theatershow met een intieme sfeer.

[image=136309]

Speciaal voor lezers van Kliknieuws: € 10,- korting! Reserveer nu via 0413-256110 o.v.v. 'Kliknieuws Willeke Alberti' en betaal maar € 22,25 voor een toegangskaart!

Prijs incl. € 2,25 consumptie & garderobe, excl. € 1,- adm. kosten. Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid en is niet geldig in combinatie met andere acties of op reeds gekochte kaarten. Restitutie op reeds gekochte kaarten is niet mogelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant