Afbeelding

Red Bull Kart Fight bij kartcentrum Traxx

Sport 50 keer gelezen
UDEN - Droom je van een Formule 1 carrière? Zie je jezelf als de nieuwe Sebastian Vettel? Grijp dan nu je kans tijdens Red Bull Kart Fight! Van april tot en met eind mei gaat Red Bull in alle provincies van Nederland op zoek naar racetalent in 12 kartcentra.

[image=136715]

Op vrijdag 7 mei wordt van 12.00 tot 24.00 uur gestreden in Party- en Kartcentrum Traxx in Uden. De snelsten in de leeftijdscategorie 14 jaar en 15 jaar en ouder kwalificeren zich voor de grote finalerace op Circuit Park Zandvoort tijdens de RTL GP Masters of Formula 3 op 6 juni. Daar nemen zij het voor de hoofdtribune in karts op tegen de andere provincies en onder begeleiding van Formule 1 coureur Sebastian Vettel. Voor de uiteindelijke winnaars staat een bijzondere Formule 1 ervaring te wachten. Het jonge talent wordt verder begeleid in zijn carrière, met als ultieme doel dat ene stoeltje in de Formule 1.
Bij Party- en Kartcentrum Traxx kan iedereen meedoen en wordt gestreden om de snelste rondetijd in twee leeftijdscategorieën: 14 jaar en 15 jaar en ouder. De twee snelste Brabanders kwalificeren zich voor de finalerace op Circuit Park Zandvoort waar ze strijden tegen de andere finalisten en Sebastian Vettel. De uiteindelijke twee winnaars stappen direct na de finale in een Bleekemolen racebolide om onder het toeziend oog van tienduizenden toeschouwers een ererondje te rijden over het circuit. De winnaar onder de 15 jaar wordt door Red Bull verder begeleid in zijn of haar racecarrière. Nederlandse topcoureurs Robert Doornbos, Tom Coronel, Renger van der Zande en Prins Pieter-Christiaan van Oranje zijn bij enkele Red Bull Kart Fight kwalificaties aanwezig om de karters te voorzien van de nodige tips en tricks. Voorafgaand aan de Masters heeft Red Bull een ‘Vettel-actie’, waarbij tegen inlevering van een Red Bull actie verpakking, je gratis toegang tot de Masters krijgt voor 2 personen. Voor meer informatie en inschrijving bezoek www.redbull.nl/kartfight.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant