Afbeelding

Poule-indeling NK voetbal bekend

Sport 4 keer gelezen
UDEN – De Pul houdt zondag 6 juni samen met UDI’19/Beter Bed het NK voetbal voor poppodia. Afgelopen zaterdag was het vernieuwde Pul-café het decor van de spannende loting. Ook de teams van poppodia W2 (Den Bosch) en 013 (Tilburg) waren hierbij aanwezig.

[image=136723]

Zoals dat hoort was er een echte loting die heeft geleid tot een mooie poule-indeling. Het damesteam van de Pul komt uit in poule F, het herenteam van de Pul zal spelen in poule B. Na de loting waren er nog optredens van Stephen Wings en Festaret.
Op dit moment hebben 37 teams zich ingeschreven voor het toernooi, een ongekend record! Ieder jaar wordt er binnen het clubcircuit een voetbaltoernooi georganiseerd waar het personeel van Nederlands meest toonaangevende popzalen, denk aan 013, Tivoli en Effenaar, tegen elkaar zal strijden op sportief vlak, anders dan het normale terrein van livemuziek dat hen bindt. In 2009 nam het team van de Pul de titel mee naar Uden. Het evenement zal in twee delen worden gepresenteerd aan het publiek en de deelnemers. Vanaf 10.00 uur worden alle teams en supporters ontvangen op het UDI’19 terrein. De toernooicommissie van UDI’19/Beter Bed zorgt voor een spannend toernooi. Maar ook tussen de wedstrijden door zal er voldoende vermaak zijn voor alle supporters en geïnteresseerden. De organisatie verwacht zo’n 700 deelnemers en 1000 supporters en uiteraard is publiek van harte welkom. Het evenement op het UDI’19 terrein is gratis toegankelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant