Afbeelding

Gratis naar Rowwen Hèze op PodiumPoP

Muziek 16 keer gelezen
BOEKEL - Nog een een kleine twee maanden en dan gaat het grootste muziekfestijn van Boekel van start. Juist ja, PodiumPoP. De organisatie heeft er zin in en is druk in de weer om van de 7e editie van PodiumPoP een waar spektakel te maken. Diverse groepen en artiesten zullen op de vrijdag en zaterdag op het podium staan, in een feesttent.

[image=76322]

Ja, inderdaad. PodiumPoP verruilt, voor dit jaar, de manege van de Rutger van Herpen voor een feesttent op het evenementen terrein. Hiermee geeft de organisatie al aan dat er een gigantisch feest op komst is. Welke artiesten treden er dan op?
Voor vrijdag 25 juni: ‘The Skills’, zij spelen in het voorprogramma van een Rowwen Hèze.
Voor zaterdag 26 juni: Jan Smit, Frans Duits, Monique Smit, Koos Alberts, Helemaal Hollands. Deze rasartiesten zijn vastgelegd en zullen op het megapodium verschijnen. Verder betreden ook nog een aantal lokale artiesten zoals, Marco Vandéra, Laura Ross, WES, X-clusive en Maurice het podium. Dus onthoud deze data, 25 en 26 juni!

Lezersactie
Kliknieuws mag 2 x 15 kaarten weggeven voor de vrijdagavond aan lezers die het antwoord weten op de vraag, waarom het optreden in Boekel een bijzonder optreden wordt? Mail uw antwoord naar

[image=116563]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant