Afbeelding

Veghelse met theater in Uden

Kunst en cultuur 27 keer gelezen
UDEN – De Veghelse Iris Wahr presenteert vrijdag 14 mei om 21.30 uur en zaterdag 15 mei om 16.00 en 21.30 uur haar zelfgemaakte theatervoorstelling ‘Pijn aan m’n hart’.

Iris Wahr studeert dit jaar af van de opleiding artiest te Eindhoven. Ze behoort tot de eerste lichting die gaat afstuderen aan deze opleiding. Na vier jaar moet ze een voorstelling maken, spelen en alles eromheen regelen. Dit heeft geresulteerd tot deze voorstelling.
Pijn aan m’n hart laat zien hoe een gebeurtenis in het leven latere beslissingen in het leven kan beinvloeden. Pijn aan m’n hart is gebaseerd op ervaringen van Iris zelf, maar ook op verhalen van anderen gevonden op internet of gehoord in de kroeg. Iedereen heeft wel eens liefdesverdriet gehad of andere pijn aan het hart, want het hoeft niet alleen maar letterlijke pijn te zijn of liefdesverdriet, maar het kan ook verdriet zijn om familie of een huisdier. Het stuk speelt in de tuin van Bed en Breakfast ’t Klooster aan de Kapelstraat 16 in Uden. Via een kennis die hier antikraak heeft gewoond kwam Iris op het idee.

Kaartjes kosten maar vijf euro en reserveren kan via een mail naar kaartjekopen@gmail.com.

[image=137501]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant