Afbeelding

FestyLand presale party in De Pul

Muziek 17 keer gelezen
UDEN - De kaartverkoop voor FestyLand met dit jaar Rowwen Hèze, Di-Rect, BZB, Frans Duijts, Go Back To The Zoo en nog 60 andere acts start aanstaande zaterdag. Vroege vogels krijgen als extra een gratis ticket voor de Early Bird Pre-Sale Party op houdt zaterdag 5 juni.

Op het allereerste voorverkoopfeest van FestyLand dat in De Pul in Uden gehouden wordt, spelen de bands BZB, Shitt Happens, Groovebloedig en de 101’s. De Balkan Boris & Pete Piper verzorgen de afterparty.
In de vrije verkoop kost een ticket voor het Early Bird Pre-Sale Party €17,50, maar wie een FestyLand-combikaart (vrijdag en zaterdag) of een FestyLand-weekendkaart (vrijdag, zaterdag en zondag) aanschaft, mag gratis naar binnen.
De lokatie voor de Early Bird Pre-Sale Party is niet zomaar gekozen. Op FestyLand verzorgt de Pul namelijk mede de line up van een nieuw toegevoegde sfeertent en podium. Drie dagen lang een eigen Pul-Podium met op vrijdag Regio Talent, op zaterdag onder andere 3FM Talent en op zondag Jonge Honden Talent.

Kijk voor veel alle informatie op www.festyland.nl

[image=116668]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant