Afbeelding

Rockchicks op Knipoog pure rock

Muziek 56 keer gelezen
BOEKEL - Het festivalterrein achter café Salut aan de Julianastraat in Boekel is zondag 23 mei, eerste pinksterdag, weer the place to be voor liefhebbers van rockmuziek. Tijdens de zesde editie van Knipoog pure rock maken, verdeeld over twee podia, liefst twaalf rockbands hun opwachting. Het publiek krijgt een veelzijdig programma voorgeschoteld met onder meer AC/Dshe, Elle Bandita en Circle J.

[image=137831]

Knipoog begint om 12 uur traditioneel met een ontbijtshow met gratis koffie en een gebakken eitje. Reckless Suicide tekent dan voor de muzikale start van het festival. De publiekswinnaar van de Boekelse talentenjacht Stoepslag El Chupacabra, opent het buitenpodium. Verder staan er optredens op het programma van vette rockbands als 32 Blues, Formula Fiction, Barstool Spitmule, Psychotrain, the Difference en the Paceshifters.
Elle Bandita schittert op het buitenpodium, deze rockin lady knalt op haar eigen wijze stevige rock de planken af. Voor het eerst in de geschiedenis van Knipoog heeft de organisatie een band overzee geboekt met AC/Dshe. Deze female AC/DC coverband brengt nummers ten gehore uit de tijd dat de roemruchte zanger Bon Scott nog frontman was. Circle J speelt een aanstekelijke mix van stampende punk en folky meezingers Bigns sluit Knipoog moeiteloos af met aanstekelijke en verrassende covers.

Kaartverkoop
Knipoog pure rock duurt zondag 23 mei van 12 tot 23 uur. Binnen in de zaal is er daarna nog een knallende afterparty met op grootbeeld de rock video top 25. Kaarten kosten in de voorverkoop (bij cafe Salut en Guitarking in Boekel, Musicstore in Uden, en De Zwaan in Heeswijk-Dinther) 17 euro en aan de dagkassa 22 euro. Kaarten reserveren kan ook via www.timoco.com. Alle informatie over Knipoog pure rock is te vinden op http://www.knipoogpurerock.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant