Afbeelding

Albert West naar BoeCult 2010

Kunst en cultuur 13 keer gelezen
BOEKEL - De voorbereidingen voor een nieuwe BoeCult editie zijn in volle gang! Ook dit jaar zal dit zomerse festijn weer plaats vinden op de laatste zondag van augustus, 29 augustus. Jong en oud is welkom op het Sint Agathaplein in Boekel. Ook dit jaar is de toegang weer helemaal gratis!

[image=109777]

De eerste artiesten hebben al toegezegd om naar Boekel te komen voor een optreden. Wat dacht u van: de 3 J’s? of rockband Stereo? Deze twee artiesten zijn bekend van hun vele hits in de top 40. Ook oude bekende Albert West zal een optreden verzorgen tijdens BoeCult. Hij viert dit jaar zijn 45-jarige artiestenjubileum. Voor het jongere publiek hebben we dit jaar niemand minder dan Ralf Mackenbach, hij won in 2009 het Junior Eurovisiesongfestival met zijn grote hit Click Clack.
Geen BoeCult zonder veel aandacht voor kunst en cultuur. Het park achter Nia Domo vormt ook nu weer de basis voor verschillende theateracts die garant staan voor vermaak voor jong en oud! Ook wordt dit jaar weer een kunstmarkt ingericht waar kunstliefhebbers verschillende kunststromingen kunnen vinden in de vele kraampjes.

Voor meer informatie neem vooral eens een kijkje op de gloednieuwe website: www.boecult.nl


[image=109767][image=109778][image=109779][image=109785]


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant