Afbeelding

Voor prikkie naar Dutch Swing College Band

Kunst en cultuur 10 keer gelezen
UDEN - De Dutch Swing College Band, 's werelds oudste nog spelende traditionele jazzorkest (o.a. winnaar van Gouden Notenkraker en Edison) brengt ter gelegenheid van haar 65-jarig jubileum een super swingende show! Dit doet de band samen met het zangtrio Mrs. Einstein.

[image=137935]

Deze zangeressen geven met hun wervelende optreden de sublieme jazzinterpretaties van de Dutch Swing College Band een extra dimensie. De meest opvallende eigenschap van de Dutch Swing College Band is het eigen, zeer herkenbare geluid. Ook de huidige samenstelling van het 65-jarige jazzorkest laat zien en horen dat de aloude naam Dutch Swing College Band nog altijd garant staat voor professionele vertolkingen van traditionele jazzmuziek op wereldniveau!
Bel op vrijdag 21 mei tussen 10.00 en 17.00 uur naar 0413-256110 en reserveer voor maar € 12,50 per kaart*. Reserveer o.v.v. 'Kliknieuws'.
Het concert begint zaterdag 22 mei om 20.15 uur. Voor meer informatie over de voorstelling: www.theatermarkant.nl.

*Normale prijs is € 25,75. Alle prijzen incl. € 2,25 consumptie en garderobe, excl. € 1,- adm. kosten. Deze actie geldt op basis van beschikbaarheid en is niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gekochte kaarten. Restitutie op reeds gekochte kaarten is niet mogelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant