Afbeelding

Rabo Rock Band zoekt jonge muzikanten

Muziek 42 keer gelezen
SON EN BREUGEL – Op het Kerkplein in Son en Breugel wordt op zondag 27 juni voor de tweede keer het Tower Festival gehouden. Ook deze keer brengt het openlucht muziekfestival de sound of the sixties & seventies ten gehore. Nieuw is dit jaar het decennium ‘the eighties’. Dit jaar staan op de planken: Bogtrotter (uit Berlijn), Funtain, The Waives, Hootenanny Jim, Rimple en Chicken George. Bezoekers zijn welkom tussen 14.00 en 22.00 uur. Verder is er een primeur: een optreden van de Rabo Rock Band. Voor die band zijn nog jonge muzikanten gewenst!

[image=137988]

De Rabo Rock Band, die eigenlijk nog opgericht moet worden, bestaat uit jongens en meiden tussen de 8 en 16 jaar. Op basis van voorrondes wordt gekozen welke drums-, elektrische (bas)gitaar- of keyboardspeler mag deelnemen in deze unieke band. Maar ook de zang wordt door een jeugdig bandlid verzorgd. Er vinden twee selectierondes plaats; in het Vestzaktheater in Son en Breugel. Daar mag de jeugd met een eigen gekozen nummer laten horen wat ze kunnen. Een jury selecteert uiteindelijk van elk instrument één kandidaat voor deze band. De uiteindelijk geselecteerde ‘Rabo Rock Bandleden’ gaan met elkaar één nummer instuderen en brengen dat op 27 juni ten gehore. Zij doen dat onder begeleiding van de band ‘Rimple’. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.towerfestival.nl.

De entree tot het festival bedraagt € 7,50; in de voorverkoop € 6,-. Meer informatie en kaartverkoopadressen staan op de geheel vernieuwde website: www.towerfestival.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant