Afbeelding

Zeester Meerval keert tevreden huiswaarts

Algemeen 3 keer gelezen

Maastricht 28/29 en 30 dec 2010


De afgelopen 3 dagen heeft in Maastricht, het 25 ste IFS plaatsgevonden. IFS staat voor:
” International Friendship Swimmeet”

[image=161693]

Aan deze wedstrijd namen 25 verenigingen deel, verdeeld over 3 dagen. In de morgen werden een aantal programma’s gezwommen en de beste 12 gingen s’ avonds door naar de finale. Deze finale bestond uit een A en B finale. De eerste 3 zwemmers uit de A finale kwamen in aanmerking voor een medaille. De Zeester Meerval ging naar huis met 25 keer het ere metaal waarvan 7 x GOUD, 12 x ZILVER en 6 x BRONS.

[image=161692]

We zijn als zwemvereniging in het medaille klassement als 4de geëindigd. Een knappe prestatie. Voor enkele van ons was dit de laatste mogelijkheid om een limiet te behalen voor het Brabants Winter Kampioenschap, die in de eerste week van januari (8/9) wordt gehouden.

[image=161694]

Ook dit lukte en er werd door sommige zwemmers zelfs een NK limiet gehaald. Het waren 3 zéér gezellige dagen, dit bleek vooral uit de goede prestaties die werden geleverd door de nodige PR’s te behalen.

[image=161698]

Wat is hier nu het geheim van? Vakantie gevoel, geen druk, ongedwongen, het onderkomen, Maastricht, het zwembad…..we weten het niet.

[image=161696]

In Maastricht wordt altijd loeihard gezwommen, misschien is dit niet het juiste moment om te pieken, maar het gebeurd nu eenmaal. Voor sommige van ons is het ook eens om te kijken, …. hoe sta ik er voor! Zijn al die zware trainingen wel ergens goed voor? Enfin al met al we zijn halverwege het seizoen en we gaan met een goed gevoel het nieuwe jaar in. En trouwens we kunnen met zijn allen met een gerust hart in een oliebol bijten. De calorieën hebben we er al afgezwommen!........Later

[image=161697]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant