Afbeelding

Tien winterse dilemma’s voor...

Algemeen 31 keer gelezen
Marieke van Druten is naast directeur van ADR Transportdiensten en Synergie Uitzendbureau, ook voorzitter van de sponsorcommissie Winterland Oss. Dit jaar heeft die commissie 215 sponsoren binnengehaald. Voldoende redenen dus om haar tien winterse dilemma’s voor te leggen.

[image=161622]

Sponsoren werven of transport regelen?
“Transport regelen, al doen wij dat met ADR niet helemaal. Wij zijn een uitzendbureau voor chauffeurs. Bij ADR is het vooral veel organiseren. Dat is het leuke aan mijn vak. Met mijn werk moet ik veel contacten onderhouden. Dat doe ik ook bij de sponsorcommissie.”

Groot aantal kleine sponsoren of klein aantal grote sponsoren?
“Groot aantal kleine sponsoren. Dat betekent dat het heel breed gedragen is. We hebben nu 215 sponsoren! Daar zitten kleine bedrijven bij die 500 euro bij elkaar moeten schrapen. De mensen hebben een goed gevoel bij Winterland.”

Winter of zomer?
“Zomer. Ik heb reuma en in de zomer heb ik geen pijn. Elk seizoen heeft zijn charme. In de winter kan je bijvoorbeeld op pad in de sneeuw of naar Winterland.”

Zelf schaatsen of lekker langs de kant?
“Laat mij maar langs de kant staan. Ik zou niet weten of ik kan schaatsen, het is al zo lang geleden haha! Dit jaar ben ik uitgedaagd door de kinderen om te gaan schaatsen. Zij gaan heel vaak. Het is winterstop en dan is Winterland een goede opvang wat dat betreft.”

Frietje met of stamppot?
“Allebei niet! Ik ben eigenlijk geen goede eter. Thuis zijn we niet echt seizoenseters. We eten vaak Italiaans of iets met rijst. Mijn moeder maakt geregeld stamppot voor de kinderen en dan eten we braaf mee, maar het is niet mijn favoriete eten. Laat ik het daar maar op houden haha!”

Disco skating of disco dance avond?
“Disco dance. Kan je een feestje bouwen. En het is lekker fout. Ik zou het thuis alleen niet opzetten.”

Bier of glühwein?
“Glühwein. Ik ben sowieso geen drinker en glühwein past gewoon bij Winterland! Als je aan het blauwbekken bent, dan is een warm drankje lekker om op temperatuur te blijven.”

Hollandse meezingavond of big band avond?
“Hollandse meezingavond. Met een big band krijg je toch moeilijker de voetjes van de vloer. Je bent de hele dag al in het gareel en bij zo’n meezingavond mag je even alles doen.”

Winterland is voor mij...
“Het is niet de meest makkelijke klus geweest om veel sponsoren te vinden, maar we hebben het wel geflikt! Ik ben trots op wat er is bereikt. Er is wat afgeknokt. Het heeft heel veel losgemaakt.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant