Leeuwerik bracht €904 naar Glazen Huis

  •   keer gelezen
UDEN – Een delegatie van OBS de Leeuwerik bracht vorige week een bezoek aan het Glazen Huis. De groepen 4 t/m 8 van de Leeuwerik hebben een onverwacht hoog bedrag, maar liefst € 904,30, verzameld met hun zelf opgezette acties.

[image=161613]

Hun donatie aan deze zevende editie van ‘3FM Serious Request’, dat dit jaar als doel had de weeskinderen door aids - een project van het Rode Kruis - hebben ze zelf overhandigd. Ze trotseerden de gladheid en kou om de ‘box’ met al het geld bij het Glazen Huis af te geven. Het was er een drukte van belang, want er waren veel meer scholen die geld kwamen brengen, dus ze moesten even geduld hebben. Maar het wachten werd veel minder erg toen ze met eigen ogen konden zien hoe Kabouter Plop de Plopdans deed en Josje van K3 handtekeningen uitdeelde.
De ‘Leeuwerikers’ zijn super actief geweest voor deze actie. Ze hebben bijvoorbeeld statiegeldflessen opgehaald, zelf gebakken koekjes verkocht, klusjes in huis gedaan voor geld en koffie en thee verkocht aan de ouders op school. Door het enthousiasme en de betrokkenheid van de kinderen, is het doel om met de feestdagen in het vooruitzicht iets te doen voor een ander, ruimschoots gehaald.

Voor meer informatie over deze actie en over obs de Leeuwerik: www.obsdeleeuwerik.nl
Meer berichten