Afbeelding

‘We maken er weer een feest van’

Algemeen 5 keer gelezen
VEGHEL/UDEN – Het is wederom een succes: de CountDown op SkyLine rtv. Tot aan de jaarwisseling is er non-stop activiteit in de studio’s, waar niet alleen zo’n twintig radiomakers, maar ook verschillende gasten aanwezig zijn. Luisteraars kunnen ook nog een flatscreen televisie winnen.

[image=161566]

De aftrap van de CountDown was op Tweede Kerstdag: om 19.00 uur startte toen een marathon van 125 uur non-stop radio. Wim Schoonenberg is samen met Oguz Günal coördinator van de CountDown. “Het is vorig jaar begonnen als een spontaan idee en het is uitgegroeid tot een groot succes. De sfeer is heel gemoedelijk, gezellig, er vallen voortdurend mensen binnen”, vertelt de SkyLine-dj, die aangeeft het csucces van vorig jaar als basis gebruikt te hebben. “We hoefden het wiel niet opnieuw uit te vinden: we versterken de goede punten van vorig jaar om er een nóg groter feest van te maken.”

[image=161569]

De dj’s draaien natuurlijk veel (verzoek)platen, maar verwelkomen ook regelmatig bijzondere gasten. “Zo hadden we maandagavond twee paaldanseressen in de studio. Dat was, ehh… méér dan ok”, vertelt Schoonenberg. “Er is hier in de studio echt een paal opgebouwd. Het was heel bijzonder om te zien.”
De makers betrekken ook luisteraars actief bij de CountDown: drie keer per dag wordt er een letterspel gespeeld. De drie winnaars komen ’s avonds naar de dagfinale in de studio; daar strijden ze op muziekkennis, algemene kennis en op behendigheid om de dagzege. Donderdag staan de drie dagwinnaars in de eindfinale, waarin een flatscreen televisie te winnen is. (foto's: Peter Kuijpers)

[image=161565]

De SkyLine CountDown is op verschillende manieren te volgen: dankzij de camera’s in de studio op www.kliknieuws.nl en op www.skylinertv.nl. Rechtstreeks doorklikken kan ook: klik hier.Verder kan men tussen 22.00 en 03.00 uur afstemmen op het televisiekanaal van SkyLine, waar dan ook live beelden worden uitgezonden. Een plaat aanvragen kan telefonisch (0413 – 25 25 08), per e-mail (countdown@skylinertv.nl) of via Twitter (@skylinertv).

[image=161564]

[image=161563]

[image=161562]

[image=161561]

[image=161559]

[image=161558]

[image=161557]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant