Jan van den Elzen was de kerstman

  •   keer gelezen
UDEN – Ondanks dat zijn gezicht verborgen was achter die gigantisch witte baard van de kerstman, wisten toch heel wat mensen dat het Jan van den Elzen, voorzitter van FC De Rakt was die erachter zat. Van de 110 inzendingen waren er maar liefst 61 goed.

[image=161552]

Wellicht dat de aanwijzingen ‘Deze Kerstman aardt bij een sportclub. Deze koning van de winter is ook in de zomer een koning’ veel inzenders op het goede spoor brachten. Van den Elzen heeft immers een aardbeienautomaat aan de Looweg, bij zijn kassen vol met aardbeien. Altijd leuk om te vermelden wie nog meer achter die baard gezocht werd. Ger Janssen van de Keien, Cor van der Heijden en burgemeester Henk Hellegers werden vaak genoemd. En wie het ook niet waren? Richard Bottram, Leon de Beer, Wilbert Prinssen, John Timmers en Peter van Kraay.
Erna de Klein uit Uden wint met haar feestelijk versierde inzending de hoofdprijs: een dinerbon van Brasserie Tante Pietje ter waarde van 75 euro. De tweede prijs is een cadeaubon van Coppens Warenhuis in Volkel, ter waarde van 50 euro en die gaat naar Annemarie Kivits uit Uden.
Meer berichten