Afbeelding

BZB vandaag te gast in Glazen Huis

Muziek 13 keer gelezen
UDEN- BZB is vandaag om 12.25 uur te gast in Het Glazen Huis! Meteen na het bezoek aan de DJ's Giel, Gerard en Coen trakteert BZB het publiek op een live concert vanaf het buitenpodium nabij Het Glazen Huis!

[image=158446]

Er komt ook een speciale Serious Request versie van "Echte Vrienden" van BZB met zang van BZB-fans in de refreinen, waarvan de coupletten zijn ingezongen door Huub van der Lubbe, Jack Poels en Frank Lammers.
Vanmiddag zal de bandbus van BZB, omgebouwd tot mobiele studio, ergens nabij Het Glazen Huis te vinden zijn. Hier kunnen telkens 4 personen (lees: Echte Vrienden) tegelijk tegen betaling van 10 euro p.p. het refrein komen inzingen! Al deze inzingbeurten worden professioneel opgenomen in de mobiele studio in de bandbus van BZB en elk gezelschap van 4 personen ontvangt gratis een legendarische digitale foto van hun inzingsessie. Al deze losse vocale bijdragen van het refrein worden later in de vaste studio verwerkt tot een groot koor wat in de speciale Serious Request versie van "Echte Vrienden" wordt gemixt! Deze versie is later tegen betaling te downloaden / kopen, uiteraard eveneens ten gunste van Serious Request.
Het laatste nieuwtje van deze unieke Serious Request actie: iedereen die mee inzingt komt met zijn of haar naam op het CD hoesje! Kortom, voor 40 euro per vier Echte Vrienden word je dus in dubbel opzicht vereeuwigd en sta je toch maar mooi op de CD met Huub, Jack, Frank en BZB!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant