Afbeelding

Kerstveiling Living for All voor Lucai

Algemeen 9 keer gelezen
UDEN - Wie op tweede kerstdag gaat woonshoppen bij Living for All in Uden kan meebieden tijdens een kerstveiling met honderden woonproducten. Van vazen, lampen, stoelen tot aan bankstellen toe, die allemaal beschikbaar zijn gesteld door de méér dan 100 fabrikanten en importeurs van Living for All. De opbrengst van de veiling gaat naar Stichting Lucai.

[image=158696]

Stichting Lucai biedt ernstig zieke tieners en hun gezin een compleet verzorgde, onvergetelijke en onbezorgde vakantieweek in de directe omgeving van Uden. Stichting Lucai heeft als doel ernstig/levensbedreigend zieke tieners (13-18 jaar) samen met hun gezin (ouders, broers en zussen) een energieboost te geven om de harde realiteit van het ziek zijn van hun kind/broer of zus voor hen allen beter hanteerbaar te maken.
Dit doet Lucai door hen een volledig verzorgde, ontspannen, onbezorgde vakantieweek aan te bieden. Een vakantie-week waarin rust, ontspanning, privacy, begrip en ervaring hoog in het vaandel staan, maar waarin ook veel plezier gemaakt wordt en creativiteit bijvoorbeeld een thema is, waar (bijna) alles mag maar zeker niets móet, waar ál je emoties gewaardeerd en vooral geaccepteerd worden en waar je lekker helemaal jezelf mag en kan zijn. Maar ook: een vakantieweek waarin naast de tiener de ouder/broer/zus ook centraal staat, er over het – vaak ineens zo moeilijke en heftige en volledig veranderde - dagelijkse leven gepraat kan worden met andere ouders/broers/zus-lotgenoten en waar er voor hen ook altijd een schouder en/of luisterend oor klaar staat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant