Afbeelding

zeester Meerval organiseert de Brabantse Winter Kampioenschappen Januari 2011

Algemeen 12 keer gelezen

Een hele prestatie om deel te mogen nemen!



‘s Ochtends om 05.15 uur gaat de wekker. Met een slaperig hoofd opstaan. Snel een boterham naar binnen werken. Op de fiets naar het zwembad, soms met de auto als het slecht weer is. Omkleden en dan om 06.00 uur begint de training. Afhankelijk van de periodisering, kunnen de trainingen erg zwaar zijn. Om 07.30 uur douchen, aankleden en dan naar school. Na schooltijd snel huiswerk maken, een beetje eten en weer om 17.00 uur naar het zwembad voor weer een training. Soms van wel 2 uur. Daarna nog een beetje eten en om 21.00 uur naar bed.

[image=158472]

Zwemmen is een individualistische sport. Op veel manieren wordt getracht er een teamsport van te maken. Competitie, estafettes zwemmen brengt vaak het beste in een zwemmer naar boven.

Goed presteren met de druk erachter van een heel team, geeft aan velen iets extra’s.
Deelname aan de Brabantse Winter Kampioenschappen is dan ook heel speciaal. Wauw!, Jij hoort bij de beste zwemmers uit je provincie! Jij bent degene die er hard voor hebt geknokt!, Jij bent degene die al die traininguren hebt moeten maken!, Jij bent degene die onder druk heeft weten te presteren!, en Jij bent nu degene die het tegen je leeftijdgenootjes de strijd mag gaan aanbinden in een echt Brabants Winter Kampioenschap! Dat geeft een speciaal gevoel. De eerste stap naar een hoger niveau. Dat is de overtreffende trap van teamgevoel binnen het zwemmen, en een kroon op al jouw inzet de jij hebt geleverd. De Brabantse Winter Kampioenschappen kennen dan ook een rijke traditie binnen de zwemwereld.

[image=158474]

Wij als zwemvereniging Zeester Meerval zijn er enorm trots op om dit jaar de Brabantse Winter Kampioenschappen te mogen organiseren. Daarnaast zijn we er trots op dat er veel kinderen van onze Udense vereniging aan dit kampioenschap kunnen deelnemen. Een beloning voor de zwemmers, maar ook voor de trainers en al die vrijwilligers die dit mogelijk maken. De zwemmers, maar ook de trainers, verheugen zich daar op. Dit alles met maar één doel: deze prachtige zwemsport verder te blijven ontwikkelen, en meer uitstraling geven in Uden en omgeving.

[image=158473]

Op zaterdag 8 en zondag 9 januari 2011 zal zwemvereniging Zeester Meerval de Brabantse Winter Kampioenschappen organiseren in het mooiste bad van Nederland: het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. De zwemmers van Zeester Meerval willen iedereen uitnodigen om hun aan te komen moedigen tijdens dit belangrijke kampioenschap. Voor sommigen vallen er zelfs nog tickets te behalen voor deelname aan de Nederlandse Junioren Kampioenschappen eind januari.

[image=158470]

Rest ons als organisatie team nog alle zwemmers, coaches en begeleiders enorm veel succes te wensen bij de organisatie en deelname aan dit kampioenschap! Succes Zeester Meerval.


[image=158471]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant