Afbeelding

Zing mee met BZB voor Serious Request

Muziek 25 keer gelezen
VOLKEL - BZB heeft afgelopen week in de studio gezeten voor nieuwe opnames van ‘Echte Vrienden’. Dit nummer, wat nog nooit een single is geweest en wat met een steady beeld van het BZB logo richting de 500.000 views gaat op YouTube, heeft speciaal voor Serious Request een opknapbeurt gekregen.

[image=158452]

En niet zomaar een opknapbeurt! Niemand minder dan Huub van der Lubbe van De Dijk, Jack Poels van Rowwen Hèze en acteur Frank Lammers, allemaal bevriende relaties van de band, hebben zeer enthousiast belangeloos hun medewerking hieraan verleend. Het resultaat is vanaf vrijdag verkrijgbaar via onder andere downloadmusic.nl, zazell.nl en radio538.nl. Uiteraard gaat de volledige opbrengst hiervan naar de Serious Request actie van 3FM.

Meezingen
Er komt ook een speciale Serious Request versie van ‘Echte Vrienden’ waar iedereen aan mee kan doen op de vocalen in de refreinen. Maandagmiddag is de bandbus van BZB, omgebouwd tot mobiele studio, ergens nabij Het Glazen Huis in Eindhoven te vinden. Hier kunnen telkens vier personen tegelijk tegen betaling van 10 euro p.p. het refrein komen inzingen. Al deze inzingbeurten worden professioneel opgenomen in de mobiele studio in de bandbus van BZB en elk gezelschap van vier personen ontvangt gratis een legendarische digitale foto van hun inzingsessie. Al deze losse vocale bijdragen van het refrein worden later in de vaste studio verwerkt tot een groot koor wat dan in de speciale Serious Request versie van ‘Echte Vrienden’ wordt gemixt. Deze versie is daarna tegen betaling te downloaden of te kopen, uiteraard eveneens ten gunste van Serious Request. Kortom, voor 40 euro per vier echte vrienden word je vereeuwigd en sta je dus toch maar mooi op de CD met Huub, Jack, Frank en BZB. Maandag 20 december is BZB vrijwel direct na de middag te gast in Het Glazen Huis en aansluitend wordt het publiek op een Live optreden van BZB getrakteerd.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant