Afbeelding

'Het is echt heel mooi geworden'

Algemeen 74 keer gelezen
VEGHEL – Bloemenwinkel Cor van Schie is vergroot en vernieuwd. Afgelopen zaterdag en zondag hebben de eerste bezoekers een kijkje mogen nemen in de zaak aan Udenseweg 8 in Veghel.

[image=158447]

De buitenkant van de winkel is vrijwel helemaal intact gebleven. Er is alleen een nieuw reclamebord opgehangen. Dat is van de binnenkant niet te zeggen. Het eerste wat opvalt, is de enorme ruimte en het overzicht. De winkel is dubbel zo groot geworden en dat merkt men bij binnenkomst meteen. Ruud van Schie glundert als hij door het nieuwe gedeelte van de winkel loopt. “Het is echt heel mooi geworden. Ik heb mijn pottencollectie uitgebreid en ik heb veel meer ruimte om alles mooi op te stellen.” In het nieuwe gedeelte is er speciaal licht opgehangen. Het licht geeft de bloemen een extra dimensie.
Mocht er nog vraag zijn naar kerstbloemstukjes, dan is men bij Van Schie op het juiste adres. De bloemenwinkel heeft kerststukken in alle vormen en maten. Het is ook mogelijk om een bloemetje te bestellen voor iemand die het verdiend heeft.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant