Afbeelding

‘Meiden wilden met ons op de foto’

Muziek 14 keer gelezen
UDEN – Of ze door zijn? Tom de Visser en Mitch Boef schudden hardnekkig hun hoofd. “We hebben een geheimhoudingsplicht.” Als Tom & Mitch hebben ze in ieder geval al wel een TV-optreden bereikt in de Heineken Music Hall voor de vierkoppige jury van de X-factor.

[image=158402]

Anderhalve week geleden stonden ze voor Gordon, Angela Groothuizen, Stacey Rookhuizen en Eric van Tijn. Het was al de derde auditieronde voor de X-factor van 2011. De eerste auditie voor de nieuwe X-factor liep via internet. “We moesten een filmpje insturen waarop we muziek maken. Daarna hebben we een soort pre-auditie gedaan in Hilversum voor een jury met onbekende mensen. We waren door en mochten naar de Heineken Music Hall voor auditie voor de echte jury op tv.”
De twee zongen het nummer Shame van Robbie Williams en Gary Barlow “Het was de kleine zaal, maar hij zat helemaal vol”, vertellen de twee die al handtekeningen moesten uitdelen. “Een groep meiden kwam na afloop buiten naar ons toe en wilden op de foto. We werden ook herkend in de parkeergarage.”

Eind januari is te zien bij RTL 4 of Tom en Mitch door mogen naar de volgende ronde van de X-factor.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant