Afbeelding

Amateurfotografen f/8 in de picture

Kunst en cultuur 23 keer gelezen
UDEN – In Expositieruimte Ton Fleskens aan de Prior van Milstraat 119 in Uden opent vrijdag 17 december om 19.30 uur de foto-expositie van f/8.

De afgelopen maanden hebben 23 leden van f/8 hard gewerkt om een toonaangevende expositie neer te zetten. Ruim 70 vrije werken zijn er te bewonderen en nog eens 45 werken over het thema Uden Geef/8. Op de expositie worden niet alleen traditionele presentaties, maar ook andere presentatievormen getoond. Daarnaast zullen twee leden een beamer presentatie te zien geven. De expositie wordt geopend door Marcel Delhez, wethouder van cultuur in Uden en door Wiesje Peels, Beeldend kunstenaar en fotograaf uit Breda.

Fotowedstrijd
Inwoners uit Uden en/of omgeving konden deelnemen aan het thema Uden Geef/8 om hún beeld van Uden weer te geven. Ongeveer. 30 foto’s werden ingestuurd en de prijswinnende foto’s werden gekozen door Wiesje Peels en door Reinout van den Bergh, internationaal documentair fotograaf en Curator van BredaPhoto 2010.
Reinout van den Bergh zal tijdens de opening aanwezig zijn om de prijswinnaars van de wedstrijd bekend te maken. Alle ingezonden foto’s zijn te zien via een beamer presentatie en de prijswinnende foto’s worden geëxposeerd tijdens de expositie die duurt tot en met 9 januari en die tussen 31 januari en 25 februari een educatief vervolg krijgt bij Stichting C. Tijdens de weekeinden is de expositie te bezichtigen van 12.00 tot 17. 00 uur. Eerste Kerstdag is de expositie gesloten. Alle inzendingen van de wedstrijd en informaties over f/8 is te vinden op: www.amateurfotografen-f8.nl.

[image=158401]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant