Afbeelding

Regionale uitgevers samen sterker

Algemeen 42 keer gelezen
UDEN/GEMERT - De Winter media groep en Van Helvoort Uitgeverij BV gaan intensief samenwerken met hun nieuwsbladen. Beide uitgevers zien in deze samenwerking de meerwaarde voor adverteerders: meer consumentenbereik met complete dekking van de hele regio. Het gaat om huis-aan-huis weekbladen met een totale oplage van ruim 500.000 exemplaren.

[image=158359]

In een tijd waarin ondernemers tegen een juiste prijs doeltreffend willen adverteren is het gehele gebied in Noordoost en Zuidoost Brabant afgedekt met de best gelezen weekbladen in elke kern.
Dat levert meerwaarde op voor ondernemers die de reikwijdte van hun advertenties willen vergroten door in meerdere weekbladen te adverteren. Het verspreidingsgebied van het Gemerts Nieuwsblad sluit bijvoorbeeld naadloos aan op Stadskrant Veghel, het meest gelezen nieuwsmedium in de gemeente Veghel. Voor weekbladen als GN Editie Boekel, het Udens Weekblad, De Bernhezer, Streekwijzer en Weekblad Regio Oss geldt hetzelfde. Toonaangevende titels als Maasdriehoek (Boxmeer, Cuijk, Grave en Gennep), Peelrandwijzer (Sint Anthonis), Schijndels Weekblad, De Brug (Sint Michielsgestel), De Laarbeeker (Laarbeek), De Brug (Son en Breugel) en de Rosbode (Rosmalen) grenzen aan de verspreidingsgebieden van deze weekbladen.

Betrokken
De weekbladen van beide uitgevers onderscheiden zich in positieve zin omdat ze geworteld zijn in de plaatselijke samenleving. Het bereik is optimaal omdat de kranten dicht bij de mensen staan en tegelijkertijd voldoende afstand bewaren om journalistiek onafhankelijk te kunnen zijn. Dat maakt ze tot kwaliteitsbladen.
De ideale mix van goede weekbladen met een duidelijke samenhang, het juiste advies door de beste mensen en een uitgekiende prijs levert een op maat gesneden advertentieoplossing op. Dat is winst voor zowel de adverteerder als de uitgever. De boodschap komt altijd op de gewenste plek. Daar waar de adverteerder wil. In 3.500 of in meer dan een half miljoen brievenbussen. In stad of in dorp, bedrijventerrein of buitengebied. En altijd tegen een aantrekkelijk tarief en een bijzonder voordelig doorplaatsingstarief. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in diverse speciale bijlagen, gericht op specifieke thema’s, de krachten te bundelen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant