Afbeelding

100e SVU-woning Velmolen-Oost opgeleverd

Wonen 378 keer gelezen
UDEN - SVUwonen begon in 2009 met de bouw van de eerste woningen op Velmolen-Oost. Op 8 december werd de sleutel uitgereikt van de 100e woning van SVUwonen in deze wijk. Lynsey Verbruggen (25) en Lesley van Engeland (26) zijn de gelukkige nieuwe bewoners.

[image=157822]

“We wisten al een hele tijd dat we deze woning konden gaan betrekken. Tijdens de bouwperiode is het dan erg lang wachten. We hebben enorm naar de oplevering uitgekeken. Gelukkig is het nu zover. Eerst nog een paar weken klussen, en dan is dit ons nieuwe thuis,” aldus het jonge stel.
De woning van Lesley en Lynsey maakt onderdeel uit van een serie van 58 huurwoningen. Het betreft 53 eengezinwoningen en vijf appartementen, die alle voor de kerst worden opgeleverd. Begin 2010 werden in de wijk 24 patiowoningen opgeleverd, de eerste woningen op Velmolen-Oost. Voor de bouwvak van dit jaar werden 17 betaalbare koopgarantwoningen en zes huurwoningen opgeleverd. De teller komt daarmee op 105 opgeleverde woningen in een jaar tijd. In totaal gaat SVUwonen in deze wijk een kleine 200 woningen realiseren.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant